با گذشت زمان تکنولوژی به بخش جدایی ناپذیری از زندگی انسانها تبدیل شده است وتقریبا بسیاری از کارهای زندگی انسان بدون وجود آن متوقف و یا اجرای آنها با سختی همراه است،در یک دهه اخیر یکی از بهترین فناوری هایی که با وجود تکنولوژی باعث راحت و آسانتر شدن زندگی انسان شده اینترنت اشیا و بدنبال آن هوشمند سازی ساختمان بوده است، شاید بیشتر شما نام هوشمند سازی ساختمان را شنیده باشید اما اصلا متوجه نشده باشید که منشا بوجود آمدن آن اینترنت اشیا بوده است. همه ما در هنگام خرید یک کالا و یا انجام یک کاربرای خانه خود، اولین چیزی که به ذهنمان می رسد هزینه وقیمت تمام شده آن است که هوشمند سازی خانه نیز ازاین قائله مستثنی نیست. در این مقاله با هزینه هوشمند سازی ساختمان بیشتر آشنا خواهید شد.
هزینه هوشمند سازی ساختمان
امروزه شاید کمتر کسی وجود داشته باشد که نام هوشمند سازی ساختمان را نشنیده و دوست نداشته باشد که در چنین خانه ای زندگی کند اما دیدن، هزینه های گزاف حاصل از هوشمند سازی او را از داشتن چنین خانه ای منصرف کرده است.معمولا هر نوع تکنولوژی که به تازگی وارد بازار می شود ، دارای هزینه های زیادی است اما با گذشت زمان و بوجود آمدن شرکت ها و رقابت بین آنها شاهد کاهش هزینه های حاصل از آن بوده ایم مانند گوشی های هوشمند. هزینه هوشمندسازی نیز مانند گوشی های هوشمند اوایل ورود خود به بازار بسیار زیاد بود اما با گذشت زمان این هزینه هابه گونه ای تعریف شده است که بخش بیشتری از افراد جامعه می توانند از داشتن یک زندگی آرام و راحت لذت ببرند.
چند گام برای تعیین هزینه هوشمند سازی خانه
هزینه های هوشمندسازی منزل را بوسیله گام های زیر تا حدودی می توانیم تخمین بزنیم. بنابراین اگر در مورد هزینه مورد نیاز هوشمند سازی اطلاعاتی ندارید و نمی دانید که چگونه و برچه اساسی تعیین می شوند در این بخش همراه ما باشید.
اولین گام: تعیین سطح هوشمند سازی
اولین گامی که با آن می توانید هزینه تقریبی هوشمند سازی منزل خود را تقریبا تخمین بزنید ارائه تعیین سطح هوشمند سازی منزلتان است. این کار به دلیل این است که هوشمند سازی ساختمان از سه سطح تشکیل شده است، سطح پایه، سطح نرمال وسطح پیشرفته که با تعیین آن می توانید قیمت هوشمند سازی ساختمان خود را تا حدی به صورت تقریبی تخمین بزنید.
دومین گام: هوشمند سازی ساختمان نوساز یا کهنه ساز
دومین گام در تعیین هزینه های هوشمند سازی، پاسخ این سوال است که آیا شما می خواهید هوشمند سازی را در یک خانه تازه ساخت انجام دهید یا در یک خانه قدیمی وکهنه ساز؟ قطعا هزینه هوشمند سازی در هریک از این دو خانه متفاوت است، چراکه خانه های قدیمی به علت داشتن سیم کشی های قدیمی در هنگام هوشمند سازی شاید نیاز به سیم کشی های تازه و نو داشته باشند که این خود ممکن است کمی باعث افزایش هزینه شود.
سومین گام: متراژ خانه
سومین گام در تعیین قیمت هوشمند سازی ساختمان متراژ خانه است. قطعا هزینه هوشمند سازی یک خانه یک خوابه ۸۰ متری با هزینه یک خانه دو خوابه ۱۲۰ متری متفاوت است، چراکه تعداد تجهیزات هوشمند سازی ساختمان برای این دوخانه متفاوت از یک دیگر هستند و هرچه خانه شما بزرگتر باشد، تعداد تجهیزات هوشمند سازی ساختمان بیشتر و در نتیجه هزینه های هوشمند سازی حاصل از آن نیز بیشتر خواهد بود.
چهارمین گام: شرکت ارائه دهنده خدمات هوشمند سازی
در هنگام استفاده از هر محصولی قیمت تجهیزات مختلف به کار رفته در آن با توجه به شرکت وبرند ارائه دهنده آن متفاوت از یکدیگر است. در هزینه هوشمند سازی ساختمان نیز برند و شرکتی که شما بوسیله آن خانه خود را هوشمند می کنید نقشی تعیین کننده در هزینه هوشمند سازی دارند.