اینترنت اشیاء در پزشکی
یکی از کاربرد های مهم اینترنت اشیاء در علم پزشکی است که برای انجام سایر اعمال پزشکی و مراقبتی بسیار موثر می باشد. اینترنت اشیاء در پزشکی می تواند جهت اخطار دادن به پرستاران و پزشکان از راه دور استفاده شود. برای مثال یک بیمار را در نظر بگیرید که مدام باید تحت نظر باشد و هر تغییری در وضعیت جسمی آن در میزان سلامتش موثر است؛ در این صورت نیاز است تا وضعیت جسمی بیمار مدام به اطلاع پزشک متخصص رسیده شود. این کار توسط اینترنت اشیاء به سادگی قابل انجام است. از جمله دستگاه های IOT که در این زمینه هوشمندسازی شده اند می توان به دستگاه فشارخون، نظارت بر ضربان قلب یا دستگاه های هوشمند پیچیده تری مثل سمعک های پیشرفته و مچ بند های الکتریکی اشاره کرد.
اینترنت اشیاء در پزشکی به هوشمند سازی لوازم استراحت و مراقبت از بیماران پرداخته است. در بعضی از بیمارستان از اینترنت اشیاء در تخت های بیماران استفاده می کنند به گونه ای که وقتی تختی خالی باشد به اطلاع رسانده می شود تا مریضی به آن تخت هدایت شود یا اینکه زمانی که بیمار نیاز به بلند شدن از تخت دارد به اطلاع پرستاران می رساند. این کاربرد ها بسیار مهم و کارآمد هستند که توسط اینترنت اشیاء برای هر چه بهتر انجام دادن وظایف مسئولان بیمارستان و تضمین سلامت بیماران پیاده سازی می شوند.
کاربرد های مهم اینترنت اشیاء در پزشکی
یک کاربرد بسیار مهم اینترنت اشیاء در پزشکی، استفاده از سنسورهای تخصصی در فضای بیمارستان یا در منازل است. سنسور های تخصصی فضای مورد نظر شما را به گونهای مجهز می کنند که سلامت و رفاه حال عمومی تمام افرادی که در آن مکان قرار دارند توسط IOT تحت نظر قرار می گیرد. سنسورهای تخصصی هوشمندسازی شده توسط اینترنت اشیاء، از اجرای مناسب درمان و کمک به افراد بیمار برای بدست آوردن سلامت جسمی و برپا شدن دوباره توسط معالجه مطمئن می شوند.
توسط اینترنت اشیاء می توانید میزان مصرف دارو ها را کنترل کنید. یکسری قرص که توسط سنسورهای میکروسکوبی تجهیز شده اند، با استفاده از IOT پس از استفاده و هنگامی که به طور کامل کار خود را در بدن بیمار انجام می دهند؛ مصرف قرص بعدی را به افراد یادآوری می کنند.
می توانید با استفاده از اینترنت اشیاء زمانی که باید در بیمارستان ها در صف انتظار بایستید کاهش دهید.