در اکثر مکان های مختلف در سراسر دنیا ما ساختمان های تازه ساخت و یا قدیمی را مشاهده میکنیم که به سیستم های هوشمند مجهز هستند. یکی از این سیستم های هوشمند که اهمیت فراوانی دارد، سیستم اطفا حریق اتوماتیک است. هیچ کس قادر به انکار میزان تاثیر و کاربرد این موارد در یک ساختمان بشود. البته تحقیقات محققان این حوزه اثبات کرده است که میزان کارایی این سیستم هوشمند از ۷۰ تا ۹۵ درصد متغیر است و بستگی به شرایط دارد. البته درصد ۷۰ درصد هم عدد بسیار بالایی است که باید به آن توجه ویژه ای داشت. اینترنت اشیا و صنعت ایمنی می توانند با کمک یکدیگر نقش موثری در کاهش بلایای طبیعی داشته باشند.
نقش تجهیزات ایمنی در کاهش خسارات
طبق آمار منتشر شده توسط کارشناسان ایمنی از هر ۱۰ کپسول آتش نشانی که در مواقع حساس باید مورد استفاده قرار بگیرد یکی از آنها کارایی لازم را ندارد و میتواند حتی خطرآفرین هم باشد! متاسفانه بزرگترین دلیل اصلی شکست سیستم های هوشمند اطفا حریق در ۶۴ درصد مواقع خاموش شدن سیستم است. البته این مشکل با تعمیر، نگهداری و سرویس منظم بوجود نمیآید اما متاسفانه کمتر کسی به این موضوع توجه کافی دارد.
از کاهش درصد خساراتی که شرکت های بیمه میتوانند در این زمینه داشته باشند نمیتوان منکر شد! خوشبختانه با اتحادی که در تکنولوژی های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، بلاکچین و هواپیماهای بدون سرنشین شاهد هستیم، این شرکتها برای حفظ مشتریان خود هم که شده در نحوه خدمات خود باید تجدید نظر اساسی بکنند این کار باعث میشود که این شرکتها تحول عظیمی در این زمینه بتوانند بوجود بیاورند.
Lبررسی تاثیر اینترنت اشیا بر صنعت اینشورتک
کمک اینترنت اشیا و صنعت ایمنی به یکدیگر
در حال حاضر ما شاهد شرکت های متنوعی در این زمینه هستیم که میتوانند با ارائه راهکارهای مبتنی بر فناوری باعث کاهش خسارات در این زمینه شوند. رقابت موجود در بین این شرکتها باعث رشد خوبی در سرعت پیشرفت شده است که جای خوشحالی دارد.
برای مسئله ناکارآمدی کپسول های آتش نشانی ما باید یک راهکار عملی و دقیق در این زمینه داشته باشیم. کسپول های آتش نشانی فقط برای مواقع ضروری کاربرد ندارند و میتوانند در موارد دیگری هم مورد استفاده قرار بگیرند. میتوان با توجه به رشد سریع تکنولوژی تنها با اضافه کردن چند سنسور بر روی آب ساختمان هم نظارت کافی داشت. در حقیقت همه چیز با تکنولوژی ممکن است و انسان کافی است که بخواهد!
جایگاه کپسولهای هوشمند در بهبود ایمنی محیطی
کپسول های هوشمندی که تولید میشوند، فقط در مواقع حساس کاربرد ندارند بلکه حتی در بعد از آتش سوزی هم میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند. جالب است که بدانید با توجه به سنسورهای داخل این کپسولها، اطلاعاتی که در حین آتش سوزی جمع آوری میشود، میتواند برای کارشناسی و بررسی به شرکت بیمه داده شود. کارشناسان شرکت های بیمهای با استفاده از این اطلاعات میتوانند دلایل آتش سوزی را راحت تر بررسی کنند و در این زمینه گزارش دقیق تری به شرکت بیمه ای ارائه دهند. خوشبختانه این کار باعث میشود که اثبات ادعا های دو طرف در این زمینه راحت تر از گذشته باشد.
یکی دیگر از مزیت های این محصول هوشمند و کاربردی برای ایمنی، هزینه یکباره و استفاده بلند مدت از آن است.