جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی سطح بالا می باشد ، که امروزه بیشتر سایت ها از آن استفاده نموده و همچنین تمام مرورگر ها ( بدون نیاز به افزونه ) این زبان برنامه نویسی را پشتیبانی می نمایند . در این بخش شما عزیزان با جاوا اسکریپت در اینترنت اشیا آشنا خواهید شد .
درکل اینترنت اشیا به معنی اتصال دستگاه های مختلف به اینترنت می باشد . بدین طریق دستگاه های مختلف باید بتوانند با سرور های دیگر و سایر دستگاه هایی که در کل جهان قرار گرفته اند ، ارتباط برقرار نمایند .
معمولا توسعه دهندگان سعی می کنند ، به شکلی دستگاه های اینترنت اشیا را پیکر بندی نمایند ، که تمام آن ها قادر باشند با یک زبان واحد با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند . با استفاده از جاوا اسکریپت ، امکان کاهش پیچیدگی ها و اشتراک توابعی که قادر به اشتراک عملکرد های مشابه بر روی دستگاه های مختلف را دارند ، فراهم می شود . بدین طریق دستگاه ها می توانند ساده تر با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند . درواقع برنامه یکبار طراحی می شود و چندین بار از آن استفاده می شود .
مزایای جاوا اسکریپت در اینترنت اشیا
جاوا اسکریپت دارای افزونه ها ، واسطه های برنامه نویسی و کتابخانه های بسیار زیادی می باشد . این مجموعه عظیم از جاوا اسکریپت بدون هیچ تغییری و یا با ایجاد کوچکترین تغییرات در اینترنت اشیا قابل استفاده هستند .
همچنین ماژول های nmp جاوا اسکریپت هنوز هم درحال توسعه و تکامل می باشند . این ماژول ها دارای قابلیت هایی هستند ، که در سمت سرور و کلاینت و … راه حل های مناسبی را ارائه می نمایند .
جاوا اسکریپت دارای توابع خیلی قدرتمند درون ماژول خود و همچنین کتابخانه های قدرتمند مانند Underscore.js ، loadash و ….. می باشد و توسعه دهندگان می توانند در طیف گسترده ای از دستگاه های مختلف از آن ها استفاده نمایند .
جاوا اسکریپت برای ساخت برنامه های روادید محور بسیار مناسب می باشد . ( برنامه هایی که منتظر می مانند تا یک دستگاه روادید مورد نظر را تولید نموده و سپس به آن پاسخ می دهند ، برنامه های روادید محور می باشند . )
خط مشی جاوا
قابل حمل بودن یکی از ویژگی های مفید جاوا اسکریپت است . به این صورت که در تمام دیوایس ها به صورت مشابه اجرا شود و به صورت کامپایل شده یک بار نوشته شود و در تمام کامپبوتر ها قابل نمایش باشد. کامپایل جاوا اسکریپت به صورت بایت کد جاوا کامپایل می شود