کاربرد دیوار ها برای ما جدا سازی بخش های مختلف ساختمان و تقسیم بندی آن ها می باشد اما تاکنون شده است از دیوار خانه کاری غیر از این موارد برای کنترل ساختمان توقع داشته باشید؟ امروزه خواسته های بیش تری از آن ها داریم و نیاز است تا یک دیوار هوشمند در کنار کار جدا سازی بخش های مختلف، پاسخ برخی نیاز های دیگر را نیز برآورده کند.
استفاده از این وسیله فاصله ی زیادی با ما ندارد. بنا بر آزمایشات انجام شده تیمی در دانشگاه کارنگی ملون اعلام شده است که دیوار های معمولی را می توان به صورتی هوشمند کرد که قابلیت تشخیص صدا، ضربه و حرکت انگشتان را نیز داشته باشد. این نوع از دیوار های هوشمند حتی قادر هستند با وسایل دیگر منزل هم ارتباط برقرار کرده و در پاسخ به حرکات آن ها عکس العمل نشان دهند. با IOTMAP همراه باشید تا اطلاعات بیش تری در این باره کسب کنید.
تبدیل دیوار قدیمی اتاق به یک دیوار هوشمند جذاب
افراد در حال تحقیق در دانشگاه کارنگی ملون به همراه یافته های دیزنی دریافتند که می توان با استفاده از چند ابزار ساده و به کمک طراحی، آن را به دیوار هوشمند تبدیل کرد که آن را دیوار ++ نیز می نامند. در نگاه اول این دیوار نیز مانند دیوار های معمولی است اما هنگام استفاده از آن ها کارایی یک لپ تاپ را دارند.
هزینه ای که برای پیاده سازی این کار در نظر گرفته شده است چیزی حدود ۲۰ دلار برای هر متر مربع می باشد که مبلغی بسیار پایین و خوب است. اگر دوست دارید تا بدون این که تخت خوابتان را ترک کنید بتوانید نور پردازی اتاق را تغییر داده و یا یک موسیقی اجرا کنید، شدنی است. این جمله را یانگ ژانگ، دانشجوی دکتری بیان کرده است و معتقد است که این اعمال با ضربه زدن و یا کشیدن انگشت روی دیوارهای هوشمند امکان پذیر است.
در کنار این ویژگی ها، سایر افراد متخصص در این زمینه نیز اعلام کرده اند که کنترل تلویزیون و وسایلی مانند Google Echo که توانایی برقراری ارتباط دارند هم از طریق این وسیله ممکن است.
هوشمند سازی به کمک ابزارهای در دسترس
پیش تر بیان شد که هزینه ی پیش بینی شده برای اجرای طرح هوشمند سازی دیوار، ۲۰ دلار برای هر متر مربع است. این هزینه صرف خرید رنگ رسانا و وسایل الکترونیکی می شود تا بتوان به کمک آن ها دیوار ++ را پیاده سازی کرد.
ژانگ یانگ به عنوان یکی از افراد تیم تحقیقاتی این دیوار ها ابتدا کار خود را با کشیدن طرح هاشور روی دیوار شروع کرد. برای این کار، روی دیوار که نوار چسب های ضربدری چسبانده شده بودند رنگ رسانا زد و سپس چسب ها را از آن جدا کرد. در گام بعدی، ژانگ الکترود هایی که برای این کار خریداری شده بودند را بر روی دیوار نصب کرد تا برای مرحله بعدی یعنی رنگ کردن با رنگ های رایجی که در بازار موجود است آماده شود.
هوشمند سازی وسایل، رفته رفته جای خود را میان مردم باز کرده است و طبق گفته استادیار این تیم، هرچه پیش تر می رویم جذابیت استفاده از اینترنت اشیا برای مردم بیش تر می شود و آن ها را بیش از گذشته برای استفاده از این ابزار ها راغب می کند.
اگر شما هم مثل نقشه اینترنت اشیا ترغیب شده اید تا پیشرفت های این شاخه از تکنولوژی را دنبال کنید می توانید همراه با ما سایر مطالب این بخش وسوسه برانگیز را مطالعه کنید.