فرض کنید یک پمپ بنزین هوشمند در شهر شما تاسیس شود که بتواند به صورت اتومات امکاناتی که ممکن است شما در آن مکان نیاز داشته باشید را متوجه شده و مهیا کند. پس از تشخیص این نیاز ها، سیستم موارد یافته شده را با بالاترین کیفیت و در زمانی کوتاه در اختیار مشتری قرار می دهد. جالب است بدانید در طی این فرآیند لازم نیست فرد از ماشین پیاده شود و تمام موارد به شکل کاملا خودکار توسط سیستم پیاده سازی می شود.
خیلی فوق العاده است! این سیستم مقدار سوخت مورد نیاز برای خودروی شما را آماده می کند و در کنار آن خدمات مازادی مانند آماده کردن تنقلات و نوشیدنی را برای سرنشینان خودرو فراهم می کند.
تمام این پروسه بدون نیاز به سیستم خاص و پیچیده ای انجام می شود. تنها کافی است از کامپیوتر خودروی خود کمک بگیرید و با یک کلیک از خدمات مورد نیازتان استفاده کنید. با IOTMAP همراه باشید تا با تیم تولید کننده و اهداف آن ها بیش تر آشنا شوید.
تیم شل در سال ۲۰۱۸ قصد داشت تا با تاسیس اولین پمپ بنزین هوشمند در چین افتخار داشتن این جایگاه را برای خود ثبت کند.
همکاری تیم شل با Alibaba
برنامه ریزی تیم شل برای خاستگاه این پروژه شهر پکن است و قرار است تا با همکاری SAIC Motor Corp و Banma Technology این پروژه پیاده سازی شود. در صورت موفقیت در اجرای آن سایر شهر ها نیز به این فناوری مجهز می شوند.
پمپ بنزین هوشمند بر پایه ی IOT
همکاران Alibaba پیش تر تجربه پیاده سازی یک سیستم عامل بر پایه اینترنت اشیا را بر روی دستگاه های AliOS داشته اند. وظیفه ی این سیستم وارد کردن اطلاعات خودرو هایی است که در نواحی خاصی واقع شده اند و در صورتی که خودرو وارد جایگاه پمپ بنزین شود فرآیندی تکنیکی برای پذیرایی از وی شروع می شود. این سیستم به سرنشینان خودرو این امکان را می دهد که از داخل خودرو و بدون ترک آن مواردی که لازم دارند را استفاده کنند. مواردی مانند سوخت، تنقلات، نوشیدنی و … . Alibaba نیز در صدد است تا با تکیه بر دانش اینترنت اشیا و توانایی های خود بتواند پمپ بنزین هوشمند خود را با موفقیت تاسیس کند.
مسیر پرداختی اقلام و خدماتی که از آن ها مصرف می کنید از طریق Alipay می باشد. تنها لازم است تا به آسانی یک حساب در شل ایجاد کرده و با خیال راحت موارد مالیتان را مدیریت کنید. طبق مشاهدات در فضای آزمایشی حقیقی، مدت زمانی که این فرآیند طول می کشد نصف مدت زمانی است که شخص باید در حالت سنتی بهای سوخت را بپردازد.
دو پایه ی ثابت این پروژه، خرده فروشی و خدمات دهی می باشد که تحت عنوان قسمتی از شبکه ی IOT به کمک هماهنگ شدن با سیستم مرکزی اتومبیل انجام می پذیرد. هدف از این کار مکمل قرار دادن سرویس دهی خدمات در کنار سوخت دهی می باشد که نظر طراحان این پروژه بر سود دو طرفه است؛ یعنی این کار هم به نفع مصرف کننده است و هم به نفع جایگاه دار.
هدفی که پشت اجرای این پروژه است ایجاد شرایطی برای یک رانندگی راحت و خوب می باشد تا بتوانید در کنار مقصد از خود مسیر نیز لذت نهایی را ببرید.