اینترنت اشیا که به ایجاد ارتباط بین تمام اشیا با یکدیگر و انسان ها می پردازد ، سبب راحت تر شدن کار های روزمره انسان ها خواهد شد . اینترنت اشیا در زمینه های گوناگونی دارای کاربرد می باشد ، که در مقاله های قبلی به معرفی آن ها پرداختیم . حال در این مقاله به معرفی کاربرد اینترنت اشیا در کامپیوتر می پردازیم .
کاربرد اینترنت اشیا در کامپیوتر
همانگونه که می دانید در گذشته کامپیوتر ها در اندازه های بسیار بزرگ ساخته می شدند و از آن ها برای کار های تحقیقاتی استفاده می گردید . با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی و افزایش سطح علمی و سطح یادگیری مردم ، رفته رفته اندازه کامپیوتر ها کوچکتر شد و استفاده از آن ها نیز در بین مردم فراگیر شد . امروزه لپ تاپ ها از جمله کامپیوتر هایی می باشند ، که مردم به راحتی می توانند از آن ها استفاده نمایند و به شبکه اینترنت متصل گردند . تعداد زیادی از مردم نیز با استفاده از موبایل های خود به شبکه اینترنت متصل می شود .
به سوی اینترنت اشیا
در واقع هرچه پیش می رویم ، لوازم جدیدی در اندازه های کوچکتر برای ارتباط با اینترنت ساخته می شوند . از این وسایل می توان به ساعت های هوشمند اشاره نمود ، حتی سیستم های روشنایی ، یخچال ها ، خودرو ها و … ، از جمله وسایلی می باشند ، که می توانند به صورت مستقل به شبکه اینترنت متصل گردند .
در دنیای اینترنت اشیا ، کامپیوتر دارای شکل سنتی قبلی خود که همه ما آن را می شناسیم ( شامل یک مجموعه از کیس ، مانیتور ، کیبورد و ماوس ) نمی باشد . کامپیوتر به صورت تراشه ها ، مودم ها ، میکروکنترلر ها و قطعات کوچکی تبدیل شده است ، که در تمام لوازم انسان ها جاسازی شده و سبب برقراری ارتباط بین اشیا و اینترنت شده است.
تجهیزات اینترنت اشیا و سنسورهای آن دارای میکروکنترلر می باشند که نوعی کامپیوتر کوچک است این تجهیزات با تعامل با مودم ها اطلاعات را به فضای کلود ارسال می کنند در کلود نیز کامپیوترها در سطحی دیگر در خدمت رایانش ابری می باشند و با استفاده از الگوهای هوش مصنوعی نتایج خارق العاده ای ایجاد می کنند از بیگ دیتا تا دیتا ماینینگ و ماشین لرنینگ نقش اساسی با کامپیوترها است.
در گذشته اتصال به اینترنت فقط با کامپیوتر های سنتی امکانپذیر بود و اصطلاحا اینترنت کامپیوتر ها نام داشت ، اما امروز اینترنت اشیا جایگزین روش های سنتی برای اتصال به اینترنت شده است .