تحول اینترنت اشیا در اموزش و تاثیر ان در جامعه
ایتنرنت واژه اشنا و روزمره ای است که هرروز این واژه را لمس میکنیم.ناخوداگاه در دنیایی زندگی میکنم که نیازمند استفاده از تکنولوژی روز هستیم.
به علاوه فناوری اینترنت اشیا جز تکنولوژی های جدیدی است که مورد توجه دانش پژوهان حوزه های مختلف علم قرار گرفته است. اینترنت اشیا باعث بهینه تر شدن فرایندها میشودو یکی از حوزه های قابل توجه آموزش است.
فناوری IOT (اینترنت اشیا) تاثیر بسزایی در یادگیری آنلاین، افزایش کیفیت آموزش، بهره وری عملیاتی مدرسه و امنیت دانشگاه دارد.
کاربرد اینترنت اشیا در آموزش:
تخته های هوشمندامکان به اشتراک گذاری سریع تر مطالب و نظارت روی فعالیت دانش آموزان دارند.
((Internet of Things (IoT) همه چیز را از طریق قابلیت اتصال چندین دستگاه (ساعت هوشمند ، لوازم هوشمند ، اتومبیل ، لامپ ، ساختمانها) که داده ها را جمع آوری میکنند ، اغلب بدون هیچگونه درگیری انسانی به دیجیتال تغییر می دهد.
IoT موقعیت مهم خود را در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات تأیید می کند.در آموزش عالی دستگاه های بیشتری به هم متصل می شوند.مدیران پردیس قادر خواهند بود ارزش بیشتری را از جریان مداوم داده ها و اطلاعات استخراج كنند. آنها قادرندكمك كنند تا ارتباط از راه دور با دانش آموزان ، اساتید ، مدیران و ارائه دهندگان به یك روند تكرار شود.
هدف:
هدف از این مطالعه ، تأثیر IoT در آموزش عالی بر آینده ای است که هر روز پیشرفت های جدید، دستگاه های هوشمند و پیشرفت در فناوری پیش می رود. علاوه بر این ، این مقاله مروری بر آموزش سنتی و آموزش آنلاین دارد.در پایان ، IoT بر معایب آموزش آنلاین غلبه کرده است .اینترنت اشیا توانسته شکل جدیدی از اموزش را ایجاد کند . علاوه بر این ، IoT موانع سنتی آموزش و یادگیری را برطرف می کند. به عبارت دیگر ، درک IoT با مزایا و معایب آن به چشم انداز هدفمند و مفیدآن کمک می کند. در اینجا می توانیم از آن بهره مند شویم.
اینترنت اشیا در مدارس و تخته های هوشمند:
حتماً برای شما پیش آمده است که هنگام نوشتن مطالب درسی از روی تختهی کلاس، معلم تخته را پاک کند و شما از نوشتن باز بمانید.درنتیجه بسیاری از مطالب را ازخواهید داد.تختههای هوشمند در کلاسهای درس با ذخیره نمودن مطالب درسی، این مشکل را بر طرف کردهاند. تمام یادداشتها با استفاده از این تکنولوژی ثبت و همیشه در دسترس دانش آموزان خواهد بود. این روند منجر به ایجاد یک همکاری مؤثر بین دانش آموزان میشود چرا که آنها میتوانند یادداشتهای Smartboard را از طریق سیستم مدیریت آنلاین کلاس مورد بحث قرار دهند و با معلمان خود تعامل داشته باشند.
تعریفی که دانش آموزان از تختههای هوشمند در وبسایت ویکیپدیا ارائه دادهاند به شرح زیر است: ” یک تختهی سفید تعاملی به شکل یک صفحهنمایش بزرگ لمسی است که به طور مستقل برای انجام وظایف و عملیات استفاده میشود.”
به عنوان مثال، در یک کلاس موسیقی معلم در مورد نوشتن نتها و ترکیب آنها با یکدیگر توضیح میدهد. یک صفحهکلید هوشمند به معلم این امکان را میدهد که نحوهی یادگیری نتها را با شنیدن صدای هر کدام از آنها و ساختن آهنگ آنها را به دانش آموزان تعلیم دهد.
معلم ها نیز به شکل تاثیرگذارتری وظیفهی خود را انجام می دهند. برای مثال یک معلم روزانه ۱۲ تا ۱۴ ساعت باید وقت خود را صرف آموزشی، طراحی سؤال یا آماده سازی روش های تدریس برای درس های آینده کند؛ اما با کمک اینترنت اشیا و ابزارهای هوشمند این زمان کاسته شده و کیفیت مطالب افزایش می یابد.
ف.فروتن
مارس 12, 2020اگر تکنولوژی اینترنت اشیاء نبود احتمالا همه کار و کاسبیها کساد میشد مخصوصا تو این روزهای سخت قرنطینگی و دور کاری …