امروزه از داغترین مباحث در زمینه تکنولوژی میتوان به اینترنت اشیا اشاره کرد. در حال حاضر شرکتها و استارتاپهای زیادی در این حوزه مشغول به کار شدهاند. در ادامه قصد داریم شرکت های فعال در زمینه اینترنت اشیا را به شما معرفی کنیم.
اینترنت اشیا چیست؟
اینترنت اشیا یا IoT به طور کلی به سیستمهایی اشاره دارد که در سراسر جهان به اینترنت متصل بوده، دادهها را کنترل نموده و میان یکدیگر جابهجا میکنند. از یک هواپیمای بزرگ گرفته تا یک میز کوچک اگر به اینترنت متصل شوند میتوان آنها جزوی از دامنه اینترنت اشیا محسوب کرد.
شرکت های فعال در زمینه اینترنت اشیا
به علت عمومیتر شدن اینترنت اشیا توجه افراد زیادی به این حوزه جلب شده است و شرکتها یا استارتاپهای زیادی ایجاد شده و در این زمینه فعالیت میکنند که در ادامه با چند مورد از معروفترینها را آشنا میشویم.
اسکایبل (SkyBell)
شرکت اسکایبل یک زنگ در هوشمند عرضه کرده و به خاطر این اختراعش توانسته جایزههایی را در حوزه خودش دریافت کند. با استفاده از این تکنولوژی شما قادرید بدون این که در خانه حضور داشته باشید با مهمانان خود ارتباط برقرار کنید. این تکنولوژی به صورت یک نرمافزار ارائه شده که برای سیستمهای Android و ios وجود داشته و رایگان است. این تکنولوژی دارای سیستم دید در شب و سنسور حرکتی میباشد.
پارتیکل (Particle)
Particle یک استارتاپ مبتنی بر اصول اینترنت اشیا میباشد که به توسعه سازمانها کمک میکند. این پلتفرم با استفاده از رابطهای نرمافزاری در کل یک پروژه اتصالات قوی برقرار میکند. در اصل Particle به شرکتهایی که قصد انجام پروژههایی در زمینه اینترنت اشیا را دارند کمک میکند تا یک نمونه اولیه مناسب را از کار خود آماده کنند.
جم (GEM)
GEM نیز یکی از استارتاپ فعال در حوزه اینترنت اشیا محسوب میشود. هدف این استارتاپ ارائه راهکارهایی به صنایع تولید کننده انواع ماشینها است. این پلتفرم به بهبود دستگاههای تولیدی این صنایع میپردازد و تا به امروز توانسته به صنایع زیادی در این زمینه کمک قابل توجهی بکند.
دآکو (Deaco)
این شرکت اینترنت اشیا به سرعت به یکی از پیشگامان سوئیچهای هوشمند نور تبدیل شده است. سوئیچهای هوشمند نوری کاربر را به سمت روشنایی هوشمند سوق میدهند. این سوئیچها با بلوتوث کار میکنند و این امکان را به کاربر میدهند که بتواند با استفاده از سوئیچ، تلفن همراه یا صدای خود نور فضای مورد نظر خود را تنظیم کند.
جسپر (Jesper)
این شرکت یک نوع پلتفرم را بر اساس ابر اینترنتی به صنایع تولیدی مختلف ارائه میکند تا بتوانند محصولات خود را بر پایه اینترنت اشیا عرضه کنند. جسپر به این صنایع کمک میکند تا بتوانند به سرعت و باکیفیت اینترنت اشیا را روی محصولات خود اعمال کرده و در نتیجه پیشرفت کنند.
مجیک کیوب (Magic Cube)
Magic Cube یک پلتفرم امنیتی اینترنت اشیا و به صورت جداگانه از دستگاه است. این پلتفرم از تجهیزات و شبکه یک سیستم در برابر حملات مختلف محافظت میکند. همچنین امینت را در تعاملات اینترنتی هر دستگاه فراهم میکند.
تعداد شرکت های فعال در زمینه اینترنت اشیا خیلی بیشتر از مواردی است که نام برده شد. همانطور که تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت این شرکتها نیز همگام با تکنولوژی در حال توسعه میباشند.