پیشرفت های زندگی امروز با سرعت زیاد صورت میگیرد. هوشمند سازی ساختمانها در بهینه سازی فضا و زیر ساخت های ساختمانها رفاه بیشتر را فراهم می نماید. تجهیزات مورد استفاده در هوشمند سازی ساختمانها با عناصر خارج از ساختمان در ارتباط هستند. شبکه های برق وظیفه سازماندهی این تجهیزات را بر عهده دارند.
هوشمندسازی ساختمان
ساختمانهای هوشمند بیشتر از اینکه تجزیه و تحلیل داده ها را انجام دهند. زیر ساختهای این ساختمانها با تجهیزات و امکانات یک پلتفرم، تجزیه و تحلیل داده، داده ها را به اطلاعات معنی دار تبدیل می نمایند.
کنترل ترموستات ساختمان، سیستم روشنایی، تجهیزات امنیتی و ایمنی از طریق موبایل رایج ترین روشها برای هوشمندسازی ساختمان هست. امروزه هوشمندسازی ساختمانها با تجهیزات جدید پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته اند. استفاده از الکسا، آمازون اکو، گوگل ساختمانها را هوشمندتر نموده است.
تجهیزات پرمصرف در خانه هوشمند
نمونه های از وسایل پرکاربرد در خانه های هوشمند در زیر معرفی میگردد:
- کنترل دما: برای ذخیره انرژی و کاهش هزینه و صرفه اقتصادی از سیستم هوشمند دما در ساختمانهای هوشمند استفاده می شود.
- سنسورهای آب: چکه کردن و نشت آب یکی از عوامل خرابی ساختمان ها محسوب می شود. سنسورهای هوشمند تشخیص خرابی را ممکن می کنند.
- رو شنایی هوشمند: منطبق شدن روشنایی منزل با تاریکی و روشنی هوا کاهش هزینه های قبض را به همراه دارد.
- قفل های هوشمند: برای ایمن سازی منازل استفاده از قفل های هوشمند بیشتر از سایر محصولات هوشمند سازی ساختمان مورد توجه قرار میگیرد.
- دستگاه مخابره هوشمند: برای مدیریت تمام مکانهای خانه بدون نیاز به سر زدن به آنها می توان از دستگاه های مخابره هوشمند استفاده نمود.
- دوربین های امنیتی: اداره بهتر منزل با استفاده از دوربین های امنیتی.
- سنسور درب: برای اطلاع از اتفاقات غیر مترقبه و غیر منتظره داخل و اطراف منزل از سنسورهای که بر روی درب ها نصب می شود مطلع می شوید.
- نمایش خانگی هوشمند: لذت نمایش سینما در داخل منزل را به شما می دهد.
- شخصی سازی منزل: یک ویژگی جالب برای اجرای فرامین شما در منزل استفاده از این دستیار شخصی است.