در گذشته نه چندان دور نسخه های اولیه واقعیت مجازی را میتوانستید در بازیها را مشاهده کنید. در دنیای امروز که همه چیز به سرعت در حال رشد است، همه ی افراد واقعیت مجازی را در حداقل یکبار در کنسول های بازی یا زندگی روزمره خود تجربه کرده اند! تجربیات مجازی که احساسات درونی شما را واقعی می سازد، هدف اصلی تکنولوژی واقعیت مجازی است که با توجه به سرعت رشد زیاد این تکنولوژی روز به روز در حال نزدیک تر شدن به این هدف هستیم.محققان امیدوارند بتوانند افزایش بهره وری با استفاده از واقعیت مجازی را به زودی رقم بزنند.
Lآشنایی با واقعیت افزوده در هتلداری
نگهداری و تعمیرات صنایع با استفاده از AR
راهکارهایی برای افزایش بهره وری با استفاده از واقعیت مجازی
هدف و مقصد جدیدی که برای این تکنولوژی جذاب انتخاب و ترسیم شده است، تبدیل صنایع سنتی به مدرن و افزایش بهره وری آن هاست. با توجه به این هدف سرمایه گذاری در این حوزه هر لحظه در حال رشد است و طبق پیش بینی های انجام شده تا سال ۲۰۲۵ بیش از ۷۰ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه گذاری میشود تا واقعیت مجازی هرچه سریعتر به هدف جدید خود که باعث صرفه جویی در زمان، افزایش بهره وری و بوجود آمدن راهکارهای جدید میشود، برسد.
طراحی، همکاری و نمونه سازی اولیه دیجیتال
تا همان چند سال گذشته هر مهندس، معمار و یا هر شخص دیگری که قصد تولید شی فیزیکی را داشت باید نمونه اولیه آن را می ساخت که معمولا اشکالات طرح را خیلی بیش تر از نمونه واقعی آن نشان میداد چرا که دقیق نبود اما خوشبختانه با تکنولوژی واقعیت مجازی سرعت، کارایی و دقت محصولات اولیه همه ی صنایع بسیار راحت تر شده است.
در صنعت خودروسازی بیشتر از تمامی صنایع از تکنولوژی واقعیت مجازی استفاده میشود، شرکت های بنز و بی ام دبیلو از این تکنلوژی حتی برای بازاریابی محصولاتی که هنوز آنها را تولید نکرده اند، استفاده میکنند. شرکت آئودی از VR برای نظرسنجی و بهبود محصولات خود قبل از تولید استفاده میکند تا محصولی تولید کند که کاملا با سلیقه مشتری برابر باشد. این ها تنها بخشی از کاربردهای واقعیت مجازی در صنایع مختلف است.
آموزش های اولیه و ارتقا سلامت روان
برای حوزه هایی که خطر دوره های آموزشی بسیار بالاست و در عین حال تربیت نیروی جدید امری بسیار جدی است، استفاده از واقعیت مجازی به جای شیوه های سنتی هم بسیار مقرون به صرفه تر است هم حتی میتواند مفید تر باشد. به عنوان مثال در خلبانی، بسیاری از خلبانان از شیوه های سنتی برای آموزش استفاده کرده اند که شاید در مواقع خطر و حوادث نتوانند از پس مشکلات بر بیایند.
با استفاده از واقعیت مجازی میتوان شرایط حساس را شبیه سازی کرد و خلبانان تازه وارد را برای شرایط جدی و خطرناک آماده کرد. این کار هم ضعف های سیستم های سنتی آموزش را ندارد و هم این که خلبان آموزش دیده بسیار کارآمد تر و با تجربه تر از شیوه سنتی میشود.
هدف مراقبت های بهداشتی، سرعت بخشیدن به روند بهبودی بیماران است
واقعیت مجازی همچنین در حوزه پزشکی بسیار کارآمد محسوب میشود چرا که آموزش پزشکان مختلف جراح را بسیار راحت تر کرده است که با شبیه سازی شرایط واقعی عمل های پیچیده و حساس، جراحان جوان را برای چنین موقعیت هایی آماده می کنند.