امروزه دنیای کاری و شخصی مردم دارد به سوی دیجیتالی شدن حرکت می کند، بنابراین توسعه ی سیستم آموزش و پرورش از دوره ی ابتدایی تا مدارج بالاتر و حرفه ای، به صورت محیطهای دیجیتالی امری منطقی به نظر میرسد. با توجه به این موضوع تکنولوژیهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در کلاس های مدارس و.. اثر بسیار زیادی دارد. آموزش هوشمند موضوعی است که با پیشرفت تکنولوژی مورد توجه قرار گرفته است.
آموزش هوشمند با کمک واقعیت افزوده و واقعیت مجازی چه تغییرات کلی در آن ایجاد میشود؟
این روزها مکان های آموزشی، تجربه های موثری را به کودکان، نوجوانان و افراد بزرگسال اختصاص می دهند که این امر موجب می شود افراد از مراحل آموزشی لذت ببرند. همچنین دانش آموزان خاص میتوانند با استفاده از AR و VR بر سدهای زبانی غلبه کنند و نیز در تطبیق زبان آموزان بصری از AR و VR کمک بگیرند. چون AR و VR هزینه اش کم شده است، معلمین میتوانند برای رسیدن به هدف های آموزشی خود از این فناوری ها که در دسترس شان هست بهره ببرند.
بالا بردن تجربه های یادگیری و آموزشی
هم اکنون یکی از عوامل استفاده ی AR و VR در سفرهای مجازی می باشد. بعد از کار با شبکه های WiFi و حل کردن مشکلات زیرساختی، خیلی از معلمین این روش را روشی منحصر به فرد برای یاد دادن درسها و شرکت کردن دانش آموزان در نظر گرفته اند.
طبق گفته ی Melinda Lohan که یکی از استادان ایالات ماساچوست میباشد، بعد از ارائه سه سال سفرهای مجازی در کلاسهای آموزشی، دانش آموزان بسیار به این کلاس های مجازی علاقمند هستند. دانش آموزان با مشاهده ی سخنرانیهای مرتبط، در منزل و یاداشت برداری آنها قادرند نسبت به واقعیت مجازی در مدرسه تجربه زیادی را کسب کنند.
سفرهای مجازی جنبه ی آموزشی دارند، همچنین میتوانند به پیشرفت در زمینه های مهارتهای حرکتی، قوه ی تخیل و تفکر و ایجاد آرامش در یادگیری بر اساس gamification ، کمک کنند. تعداد بالایی از برنامههای آموزشی نیز با استفاده از این فناوری ها روی توسعه ی مهارتهای تفکر انتقادی متمرکز هستند تا مشکلات واقعی را حل کنند. این کار میتواند به دانش آموزان کمک کند تا قادر باشند مهارتهایی را که یاد میگیرند در آینده در قسمتهای مربوط با محیط کارشان استفاده کنند. برنامه های کارآمد واقعیت مجازی و واقعیت افزوده نیز می توانند برای دیگر هدف های آموزشی مثل ارتقا کارمندان خدمات، پلیسها و… به صورت حرفه ای، مورد استفاده قرار بگیرند.
بازار کار معلمین
مربیان و معلمین تا آنجایی که تصمیم دارند در این حوزه سرمایه گذاری کنند، به کارگیری این تکنولوژی ها برایشان هیجان انگیز می باشد. Forbes اعلام کرده تا سال ۲۰۵۰، چیزی معادل ۷۰۰ میلیون دلار در نرم افزارهای AR و VR در حوزه ی آموزش و پرورش هزینه و سرمایه گذاری خواهد شد. طبق نوشته ی Gartner ، از همه ی موسسه های آموزش عالی ایالات متحده ۶۰ درصدشان تا سال ۲۰۲۱ در کلاس های درس خود از واقعیت مجازی استفاده خواهند کرد.
به این ترتیب، شانس قابل توجه ی برای بازاریابان آموزشی برای اثرگذاری در قیمت خرید وجود دارد. با توجه به این موضوع موسسه های بازاریابی آموزش و پرورش مانند MDR به وجود آمده اند تا به معلمان برای سرمایه گذاری در این بخش کمک کنند و آنها را به برندهایی که ابزار واقعیت مجازی و واقعیت افزوده عرضه میکنند متصل کنند.