هوشمند سازی اشیا در دنیای پزشکی نیز تحول عظیمی ایجاد کرده و به کمک آن بسیاری از موارد و مشکلات در این صنعت کاهش پیدا کرده است.
در هوشمندسازی پزشکی روز به روز با ابداعات جالب در این زمینه دنیای پزشکی پیشرفت میکند و وسیع تر میشود.
ابداع جالبی در دنیای پزشکی قوطی های داروی هوشمند هستند.نوعی قوطی دارو طراحی شده که با اتصال به اینترنت و بلوتوث اطلاعاتی مانند زمان مصرف دارو ،میزان مصرف ان،خطر استفاده بی رویه از ان و همچنین وقتی دارو رو به اتماماست را به اطلاع بیمار و دکتر میرساند.این قوطی ها هنوز به تولید انبوه نرسیده اند.
از موارد هوشمند دیگر درصنعت پزشکی دستبند و اپلیکیشنی برای تلفن های هوشمند برای بیماران دیابتی است که بیماران دیابتی با استفاده از ان میتوانند به سادگی اطلاعاتی مانند میزان قندخون،فشارخون و دیگر علائم حیاتی را اندازه گیری کنند.بهکمک این ابزار ها هم پزشک از وضعیت بیمار و هم بیمار از وضعیت خود مطلع میشود.
حال شرایطی را در نظر بگیرید که به دکترتان دسترسی ندارید یا حتی حالتان انقدر خوب نیست که بتوانید به دکترتان مراجعه کنید اما باید با دکترتان مشورت کنید. دستگاهی طراحی شده که این امکان را به شما میدهد که صدای قلب ،میزاناکسیژن درخون و دمای بدن را اندازه بگیرید و با اتصال ان به کامپیوتر و یا تلفن هوشمند ان ها را برای دکترتان بفرستید.
ایندستگاه در سال ۲۰۱۴ طراحی شده نمونه ای از وسایل نسل جدید تکنولوژی در خدمت علم پزشکی است صنعتی که میزانثروت ان تا سال ۲۰۱۶ نزدیک به ۳۰ میلیارد دلار براورده میشود.
مطالعات چشم پزشکی نشان میدهد که درصد بالایی از مردم به خصوص در کشورهای درحال توسعه نیاز بیشتری به وسایلی مثل عینک و لنز برای دید بهتر احساس میشود. اگر علائم ضعف چشم در مراحل اولیه تشخیص داده شود امکان بهبود ان و یاجلوگیری ازضعف بیشتر چشم وجود دارد و به این ترتیب سالیانه میلیون ها دلار برای افراد و شرکت های بیمه و پزشکی صرفه جویی میشود.یک شرکت پزشکی با عرضه اپلیکیشنی برای تلفن های هوشمند به شما کمک میکند که تست بینایی برای خودتان انجام دهید و میزان بینایی چشم خود را اندازه بگیرید این اپلیکیشن مشخص میکندکه شما به عینک نیاز دارید یا نه! این شرکت به عنوان بهترین شرکت درسال۲۰۱۱ شناخته شد!
منیژه غلامپور
فوریه 15, 2020چقدر خوب، به نظرم برای تمام خانه ها این قوطی هوشمند لازمه، نه تنها برای پدر و مادرها بلکه خود ما هم گاهی ممکن است داروهایمان را سر وقت استفاده نکنیم.
ممنونم بابت وبلاگ خیلی خوبتون
ف.فروتن
مارس 12, 2020ممنونم. کاش این تکنولوژی در زمینه پزشکی انقدر پیشرفت کنه که در همچین روزهای سختی بیماران با خیال راحت در خانه خودشان بستری بشن و تحت نظر پزشک خودشان باشند.