۹ راهی برای محافظت از خود در اینترنت اشیا
امنیت اینترنت اشیا on بر محافظت از دستگاههای مجهز به اینترنت شما که از طریق شبکه های بی سیم به یکدیگر متصل می شوند ، متمرکز است. امنیت اینترنت اشیا جز the ایمنی متصل به اینترنت اشیا است و تلاش می کند از دستگاه ها و شبکه های اینترنت اشیا در برابر جرایم اینترنتی محافظت کند.
امروز و فردا با جرایم اینترنتی اینترنت اشیا چه اتفاقی می افتد؟
امنیت اینترنت اشیا a نگرانی فزاینده ای است. در اینجا دلیل آن است.
دستگاه های متصل شما جمع آوری اطلاعات هستند. اطلاعات شخصی جمع آوری شده و ذخیره شده در این دستگاه ها – مانند نام ، سن ، داده های بهداشتی ، موقعیت مکانی و موارد دیگر – می تواند به مجرمان در سرقت هویت شما کمک کند.
در عین حال ، اینترنت اشیا a با رشد محصولات جدید در بازار روندی رو به رشد دارد. اما مشکل اینجاست: وقتی به همه چیز متصل باشید ، روش های بیشتری برای دسترسی به اطلاعات شما وجود دارد. این می تواند شما را به هدفی جذاب برای افرادی که می خواهند از اطلاعات شخصی شما سود ببرند ، تبدیل کند.
۹ راهی برای محافظت از خود در اینترنت اشیا
هر دستگاه متصل به شما می تواند یکی دیگر از نگرانی های مربوط به حریم خصوصی را به شما اضافه کند ، به خصوص از آنجا که بیشتر آنها به تلفن هوشمند شما متصل می شوند.
در اینجا نحوه کار آن آورده شده است. این که آیا شما نیاز به بررسی دوربینهای خانه خود ، قفل کردن یا باز کردن قفل درب ، تنظیم درجه حرارت یا روشنایی ، گرم کردن کوره یا خاموش کردن تلویزیون دارید – همه این کارها را می توانید از راه دور فقط با چند ضربه روی تلفن هوشمند انجام دهید.
اما هرچه قابلیت های بیشتری به تلفن هوشمند خود اضافه کنید ، اطلاعات بیشتری را در دستگاه ذخیره می کنید. این می تواند تلفن های هوشمند و هر چیزی را که به آنها متصل است در برابر انواع مختلف حملات آسیب پذیر کند .
۹ راهی برای محافظت از خود در اینرتنت اشیا
۹ اقدام امنیتی که می توانید برای کمک به امنیت دستگاه های خود انجام دهید
فناوری های اینترنت اشیا خطرات بالقوه ای را برای ایمنی اینترنت شما به همراه دارد. گزارش های خبری از یک بات نت IoT گرفته شده است که بخش های زیادی از اینترنت را گرفته تا هکرهایی که از مانیتورهای نوزاد استفاده می کنند.
به همین دلیل ایده خوبی است که با ایمن سازی دستگاه های متصل به اینترنت اشیا از زندگی دیجیتالی خود محافظت کنید. در اینجا ده روش برای انجام این کار آورده شده است.
نرم افزار معتبر امنیت اینترنت را روی رایانه ها ، رایانه لوحی و تلفن های هوشمند خود نصب کنید.
از رمزهای عبور قوی و منحصر به فرد برای حساب های دستگاه ، شبکه های Wi-Fi و دستگاه های متصل استفاده کنید. از کلمات یا رمزهای عبور متداول که به راحتی می توان حدس زد مانند “رمز عبور” یا “۱۲۳۴۵۶” استفاده نکنید.
وقتی صحبت از برنامه ها می شود ، آگاه باشید. همیشه مطمئن شوید که سیاست حفظ حریم خصوصی برنامه هایی را که استفاده می کنید مطالعه کرده اید تا ببینید برنامه آنها برای استفاده از اطلاعات شما و موارد دیگر چگونه است.
۹ راهی برای محافظت از خود در اینترنت اشیا
قبل از خرید تحقیق خود را انجام دهید. دستگاه ها هوشمند می شوند زیرا داده های شخصی زیادی را جمع آوری می کنند. اگرچه جمع آوری داده ها لزوماً چیز بدی نیست ، اما باید بدانید که این دستگاه ها چه نوع داده ای را جمع آوری می کنند ، چگونه آن را با اشخاص ثالث به اشتراک می گذارند و چگونه محافظت می شود ، و همچنین سیاست ها یا محافظت های مربوط به نقض داده ها.
بدانید که دستگاه یا برنامه می خواهد در تلفن شما به چه داده هایی دسترسی پیدا کند. اگر برای عملکرد برنامه غیرضروری به نظر می رسد یا بسیار خطرناک است ، اجازه را رد کنید.
از VPN معتبری استفاده کنید که به شما در امنیت داده های منتقل شده در خانه یا Wi-Fi عمومی شما کمک می کند.
۹ راهی برای محافظت از خود در اینترنت اشیا
وب سایت سازنده دستگاه را به طور منظم برای به روزرسانی سیستم عامل بررسی کنید.
هنگام استفاده از ویژگی های اشتراک گذاری اجتماعی با این برنامه ها ، احتیاط کنید. ویژگی های اشتراک گذاری اجتماعی می تواند اطلاعاتی مانند موقعیت مکانی شما را در معرض دید قرار دهد و هنگامی که در خانه نیستید به مردم اطلاع دهد. مجرمان اینترنتی می توانند از این امر برای ردیابی حرکات شما استفاده کنند. این می تواند منجر به یک مسئله بالقوه گفتگوی سایبری یا سایر خطرات دنیای واقعی شود.
اگر از تلفن هوشمند خود در فضای عمومی استفاده می کنید ، هرگز بدون مراقبت رها نکنید. در فضاهای شلوغ ، در صورت عدم دسترسی به Wi-Fi یا بلوتوث ، باید در نظر داشته باشید. برخی از مارک های تلفن هوشمند امکان اشتراک گذاری خودکار با سایر کاربران را در نزدیکی وجود دارد.
رضا
اکتبر 16, 2020سلام و خسته نباشید عزیزان.
اطلاعات مفیدی ارائه داده اید. ممنون
فقط اشتباها تو بیشتر جاها به جای اینترنت، اشتباها اینرتنت نوشته شده. اصلاح بفرمایید.
طاهره گوهری
اکتبر 24, 2020سلام ممنون از نظر ارزنده شما