اتوماسیون و رباتیکز با کمک یکدیگر به سرعت در حال تغییر چهره صنعت کشاورزی هستند، بطوری که آیندهای متفاوت را میتوان برای کشاورزی متصور شد. هم اکنون مزایای اتوماسیون کشاورزی برهمگان آشکار شده است. این مزایا عبارتند از:
- کاهش قیمت تمام شده محصولات برای مصرف کنندگان
- افزایش سرعت در مراحل کاشت ، داشت، برداشت و عرضه محصولات به بازار
- کاهش اثرات تخریب محیط زیست
- کاهش هزینههای نیروی انسانی
امروزه از تراکتورهای خودران، پهبادهای کنترل از راه دور و رباتهای کنترل علفهای هرز همگی سعی دارند تا یک کشاورزی مدرن ومتناسب با محیط زیست را ایجادکنند. در حال حاضر شرکتهای بسیاری به سراغ اتوماسیون در کشاورزی رفتهاند. در این پست قصد داریم تا به معرفی ۱۰ شرکتی که در حوزه اتوماسیون کشاورزی گامهای بزرگی را برداشتهاند بپردازیم:
۱-Abundant Robotics
این شرکت رباتیکهای مختص با صنعت کشاورزی را ساخته و ارائه میدهد. این شرکت به طور اختصاصی برروی چالشهای مختلف کشاورزی تمرکز کرده و توانسته بر بسیاری از مشکلات غلبه نماید. این شرکت معتقد است که کشاورزان هم اکنون با مشکلات عدیدهای مواجهاند و راهحل های هوشمندانه توانسته کمک زیادی به آنها بنماید.
۲- Agrobot
این شرکت توانسته اولین ربات در زمینه برداشت توت فرنگی را به کشاورزان ارائه دهد. این شرکت از طریق یک پلتفرم تلفن همراه توانسته ۲۴ ربات را با یکدیگر هماهنگ کند تا بهترین توت فرنگی را از لحاظ استانداردهای کیفی تولید نماید. این شرکت توانسته تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول را به صورت مکانیزه پیادهسازی کند. این رباتها نیاز به نیروی کار دستی را به شدت کاهش دادهاند ومحصولات با کیفیتی را تولید مینمایند.
۳-American Robots
این شرکت در حال پیاده سازی RaaS یا Robot-as-a-Service در دنیای واقعی میباشد. این شرکت از طریق رباتیکز و هوش مصنوعی یک پهباد بدون سرنشین را برای کنترل عملکرد مزارع کشاورزی توسعه داده است. این شرکت مدعی است پهباد آنها میتواند در صنایع نفت و گاز، امنیت، معدن و دفاع نظامی نیزمورد استفاده قرار گیرد.
۴-Bear Flag robotics
این شرکت توانسته یک کیت اتومات برای کنترل تراکتورها ایجاد نماید. این کیت تراکتورها را با استفاده از تکنولوژیهای لبه کنترل مینماید و قابلیت اجرای سناریوهای مختلف را دارد.
۵-Blue River Technologies
این شرکت با استفاده از فناوریهای بینایی ماشین و رباتیکز برای کنترل علفهای هرز، سم پاشهای هوشمندی را ارائه کرده است. این شیوه بدون مشکلات بیولوژیکی تا ۹۰% علفهای هرز را از بین میبرد.
۶-EcoRoboticx
این شرکت ماشینهای کشاورزی نوآورانهای که به انرژی کمی نیاز دارند و کمترین تاثیرات مخرب زیست محیطی را دارند به فروش میرساند. این ماشینها باعث کاهش هزینههای رقابتی در صنعت کشاورزی میشوند. ماشینهای خودران علف کش میتوانند با کمترین هزینه بیشترین کارآیی را برای کشاورزان داشته باشند.
۷-Rabbit Tractors
تراکتورهای خودرانی که باعث کاهش هزینهها و افزایش بازدهی در مزارع کشاورزی میشوند.
۸-Rowbot
روباتی که میتواند بین مزارع ذرت حرکت کند، بذر ذرت را بکارد، کود نیتروژن بپاشد و ذرتهای رسیده را جمعآوری کند. همچنین دادههای محیطی را به یک سرور مرکزی ارسال کند تا از این دادهها برای بهبود کیفیت کشت در آینده استفاده شود.
۹- Small Robot Company
این ربات میتواند تغذیه گیاهان را به صورت کامل زیر نظر بگیرد و به آنها موادمغذی مورد نیاز را بدهد. این روش باعث کاهش هدر رفت مواد عالی میشود. شناسایی ذرات موجود در خاک، آب و محیط میتواند موجب افزایش بازدهی در تولید محصولات کشاورزی تا حدود ۶۰% شود.
۱۰-Soft Robotics
این شرکت توانسته رباتهای ماژولار را تولید کند. این رباتها با توجه به شرایط محیطی و اندازه مزارع به کار گرفته میشوند.