در یکی از پست های اخیر سایت EBNOnline، مقاله ای با نویسندگی Dheeraj Kohli در این سایت منتشر شده است. Kohli به عنوان مدیر اجرایی و مدیر بین الملل سفر و حمل و نقل شرکت Unisys (که یک شرکت بین المللی آمریکایی در زمینه ی فناوری اطلاعات می باشد) فعالیت می کند. در مقاله منتشر شده توسط Kohli که بسیار شگفت انگیز است، برای معرفی چند مورد از بیشمار راهی است که فناوری اطلاعات می تواند به چالش های زنجیره تامین در زمینه های گسترش اطلاعات، شناسایی هدف، پیش بینی کردن و شهرت کمک کند.
همانطور که Kohli توضیح می دهد راه حل های برآمده از تکنولوژی مدرن می تواند تفاوت های مهمی را در زمینه اطلاعات، عملکردها و بازیگران دارای نقش در زنجیره تامین را در لایه ی جهانی ایجاد کند. این راه حل ها می توانند دسترسی به اطلاعات در مورد محل و سندهای مربوط به خریدار و فروشنده و محموله ها را راحت تر کند. این راه حل ها بدون وابستگی به نوع انتقال کالا در هر حالتی قابل اجرا می باشد، چه در هوا، روی آب و روی زمین.
بلاک چین!
برای کسانی که در این تجارت هستند یکی از راه حل های خوب و عالی رفتن به سمت استفاده از بلاک چین است. بلاک چین می تواند اطلاعات مختلفی را ایجاد کند که از آن جمله می توان به اسناد گمرکی و بارنامه، همانند روند زنجیره تامین ایجاد کند. بدین صورت بروکراسی ها و کاغذبازی های مرسوم را حذف کرده و همه ی این موارد را به صورت متمرکز بتوان پیگیری کرد.
مورد مهم دیگری که وجود دارد این است که در بلاک چین. می توان سطح دسترسی های متفاوتی را ایجاد کرد، بدین معنا که مشخص شود چه اشخاصی و هر کدام به چه میزان و به چه اطلاعاتی دسترسی داشته باشند.
کاربردهای اینترنت اشیا در این موضوع به نحو احسن خودنمایی می کند و کاربردی بودن خود را نشان می دهد. اینترنت اشیا می تواند شفافیت زیاد و قابل توجهی را در زنجیره تامین ایجاد کند.
Kohli در این زمینه می گوید:
“صاحبان محموله ها به صورت سنتی در زنجیره تامین از وضعیت محموله های خود با کمک ایمیل و پیامک آگاه می شدند. اما نیازها تکامل یافت… . امروزه آن ها نیازهای بیشتری دارند و می خواهند اطلاعات بیشتری را در هر لحظه داشته باشند. اطلاعاتی در مورد وضعیت محموله و محل نگهداری آن.
اینترنت اشیا این موضوع را ممکن کرد! با قرار دادن سنسورهایی داخل کانتینرها!
این سنسورها و زیرساخت های مربوط به آن می توانند به تجارت ها این امکان را بدهند تا در بازه های زمانی دلخواهشان اطلاعاتشان را بروزرسانی کنند.”
این نوع و سرعت بروزرسانی به شرکت ها این قدرت و اجازه را میدهد تا بتوانند سریعتر وضعیت را مشخص کنند و محل محموله را اطلاع رسانی کنند آن ها همچنین می توانند اگر محموله در وضعیت نامناسبی باشد شرایط را ارزیابی کنند و مشکل را مدیریت کنند.
Kohli در ادامه به ارائه توضیحاتی در مورد مزایای رفتن به سمت اینترنت اشیا و فناوری اطلاعات می پردازد، مانند از بین رفتن کاغذبازی ها.
اگر میخواهید این مقاله را کامل بخوانید میتوانید به این سایت سر بزنید یا منتظر مقاله بعدی ما باشید.
منبع: iot.eetimes.com