در سرتاسر کره ی زمین، دولتمردان برای تامین کردن امنیت شهرها و کشور خود در مقابل جرم ها و برای برقرار کردن آرامش و امنیت در زندگی مردم و همچنین نظم در مواردی مانند ترافیک همواره به دنبال استفاده کردن از راه حل های هوشمند هستند تا بتوانند تامین امنیت در شهرهای هوشمند را برآورده کنند. تامین امنیت با اینترنت اشیا یکی از جدیدترین متدها برای افزایش امنیت می باشد که عموما با کمک دوربین ها و پردازش تصویر صورت می گیرد.
بازار جهانی تجهیزات امنیتی
بر اساس برآوردهای انجام شده توسط موسسه IHS، در سال ۲۰۱۵ ارزش بازار جهانی تامین امنیت شهری در حدود ۱۳٫۰۵ میلیارد دلار تخمین زده شده است. پیش بینی ها در مورد این بازار چنین نشان میدهد که این بازار در مورد سال ۲۰۲۰ تا حدود ۲۰٫۰۶ میلیارد دلار نیز اوج بگیرد. بر اساس تحقیقات انجام شده بیشترین سهم این بازار را تجهیزات نظارت تصویری، تجهیزات جانبی و سخت افزار ها را به خود اختصاص داده اند.
از مسائل مهم پیش رو در این صنعت برقراری ارتباط و تعامل بین مسئولین حوزه تامین امنیت با تولیدکنندگان تجهیزات امنیتی و برطرف کردن چالش های عملیاتی در بخش های طراحی و تولید این صعنت می باشد تا بتوان تعامل بهتری را ایجاد کرد.
تحقیقات و توسعه ها
هوآوی
در حدود ۲ سال پیش در مهر ۹۶ شرکت Huawei اعلام کرد برای نیروهای امنیتی و اعمال قانون در حال طراحی و ساختن ابزارهایی برای نظارت می باشد. محل آزمایش این ابزارها در دوبی و در آزمایشگاه Huawei Open-Lab بوده است.
ریچارد کای که مسئول و سرپرست آزمایشگاهی به همین نام در خاورمیانه متعلق به هوآوی می باشد بیان می کند: شیوه های نظارت نوین تصویری هوشمند که توسط هوآوی طراحی شده اند با سیستم های امنیت داده که به منظور نظارت هوشمند ابری طراحی شده اند، به یکدیگر متصل شده اند. این تکنولوژی می تواند با اشغال پهنای باند کم و پشتیبانی از تصویربرداری ۲۴ ساعته، قابلیت نظارت به صورت ۲۴ ساعته به صورت HD را فراهم آورد.
ان ویدیا
با توجه به گسترش جوامع و بزرگ شدن آن ها تمایل به استفاده از تکنولوژی های جدید به منظور ساختن شهرهای ایمن و هوشمندتر در حال افزایش است به عنوان نمونه، شرکت NVIDIA که از شاخص ترین شرکت های تولید کننده های کارت گرافیک می باشد، پلتفرم هوشمند تحلیلی ویدیویی Metropolis را معرفی کرده است که این پلتفرم با پیاده سازی تکنولوژی deep learn بر روی سیستم های نظارتی در قسمت های مختلف مانند امنیت عمومی، ترافیک بهینه سازی منابع و …. می تواند به ساختن شهر هوشمند و ایمن تر کمک کند و در تامین امنیت با اینترنت اشیا گامی را به سمت جلو بردارد.
دنیای امروزه دنیایی ناپایدار است، شهرها تبدیل شده اند به خط مقدم جنگ داده ها، با وقوع حوادث حملات تروریستی یا حوادث طبیعی، از حیاتی ترین موارد توانایی دسترسی مسئولان به منطقه آسیب دیده که شامل افراد حادثه دیده یا کسانی که در خطر حادثه هستند می باشد. موقعیت های ناپایدار، پتانسیل زیادی برای تبدیل شدن به موقعیت های بحرانی دارند. با پیشرفت های روزافزون تکنولوژی روش های جدیدی از ارسال و انتقال پیام و اطلاعات برای مناطق آسیب دیده طراحی و ابداع شده است.
مدیر ارشد فنی شرکت Everbridge، عماد مولین، که یک شرکت طراحی کننده نرم افزارهای اعلام هشدار می باشد معتقد است حادثه ی تروریستی ای که در شهر nice فرانسه رخ داد و یا دیگر حوادثی از این قبیل، محرک هایی هستند برای تلاش بیشتر برای ایجاد راه های ارتباطی چند منظوره.
” هر چیزی غیر از ارتباطات، توسعه و گسترش یافته اند که در یک نقطه از زمان از بین بروند.”
Genetec
یکی از سیستم های وسیع بررسی و مدیریت تصاویر ضبط شده از سیستم های نظارت تصویری شهری، سیستم Genetec clearance می باشد که به پلیس و حراست ها کمک می کند تا بتوانند به نظارت دقیق تر و دید تیز بینانه تری دست پیدا کنند و حتی با استفاده از دوربین های پوشیدنی در هر محلی نیز بتوانند اطلاعات و شواهد کافی را جمع آوری کنند.