هوشمند سازی در دامپروری یکی از مجموعه عملیات لازم برای بهبود زیر ساخت های این صنعت پر سود تبدیل شده.
هوشمند سازی دامپروری
که میتواند برای کشاورزان و دامپروران سنتی به مکانیزه شدن تبدیل شوند و کمک حالی برای این دسته از دامپروران باشد.برای تبدیل سیستم های دامپروری سنتی به رویکردهای هوشمند سازی تا از توسعه این صنعت و تامین مواد غذایی ارگانیک تر و بهتر مورد نیاز مردم در شرایط اب و هوای مختلف بدست اورد.
با بکار گیری از اینت اشیاء میتوان با اپلیکیشن هوشمند دامپروری به صورت ۲۴ ساعته به صورت انلاین بر تمامی عوامل در این حوزه نظارت داشت.
اعم از:خاک.مرتع ها,دام ها,اب و هوا,خوراک دام, و همچنین میتوان میزان مصرف انرژی و فعالیت انجام شده دام ها رو کنتزل کرد.و. دیتای بدست امده رو به ثانیه ثبت و ذخیره کرد.
سنسور های به کار گرفته شده در خاک و محیط دامپروری تحلیل ها یکپارچگی کیفیت خاک.چراگاه ها.علوفه ها.میزان اب.ثبت و در اپلیکیشن به کربر نمایش دهد.
و کاربرمیتونه همه کارها رو به صورت خودکار ابیاری .پخش علوفه.و… انجام دهد.
مزایا
نگهداری از سیستم هوشمند دامپروری مبتنی بر اینترنت اشیاء در مقایسه با سایر روش های سنتی بسیار اسان تر و پر کاربرد تر می باشد.
در حوزه دامپروری و نگهداری از دام ، سنسورهای توسعه داده شده اینترنت اشایء ، می تواند امکان نظارت کامل بر محیط دامپروری دام از نظر دما، رطوبت، گاز های خطرناک و همچنین کنترل سیستم تهویه، سیستم گرمایشی، سیستم غذا دهی (در صورت مدرن بودن)، سیستم نور دهی و … را فراهم آورد و با استفاده از تجهیزاتی که بر روی بدن دام نصب میشود، موقعیت آن و شرایط فیزیکی دام ردیابی و ثبت شود.
بلکه با این نوع رویکرد در تولید دام های پر بازده و همچنین صرفه جوی و کاهش تلفات دام ها میتواند بسیار برای دامپروران ما موثر واقع شود.