موضوعی که امروز میخواهیم به بررسی آن بپردازیم، اینترنت اشیا در خدمت کشاورزی آینده میباشد. درحالحاضر، انجام امورهای کشاورزی به روشهای رایج قبلی، دیگر کارگشا نمیباشد و جهت افزایش محصولهای این حوزه که با غذای مردم در ارتباط هستند، باید به فکر تکنولوژیهای روز و جدید بود. در این راستا، پژوهشگران، کارایی فناوریهای iot یا همان اینترنت اشیا را در کشاورزی مورد بررسی قرار دادهاند.
کشاورزی پایه زندگی بشر و مهمترین منبع ایجاد مواد غذایی میباشد. وارد شدن تکنولوژی و کارایی آن در حوزه کشاورزی از اصلیترین ابداعهایی است که در طول زمان، تغییر شکلهای فراوانی را در فرایندهای کشاورزی بهوجود آورده است. استفاده تکنولوژی در حوزه کشاورزی بهخصوص در سالهای گذشته، توانسته مقداری باعث بالا رفتن تولید محصولهای کشاورزی و بهتبع آن موجب توسعه اقتصاد ملتها و بهوجود آمدن فرصتهای کاری بیشتری بشود. با این وجود، بهخاطر افزایش روزافزون جمعیت، درخواست برای غذا بهمیزان بیشتر، همچنان در حال افزایش میباشد.
بر اساس پیشبینی که سازمان خواربار جهانی کرده و به گفته کارشناسان مرتبط، بهخاطر بالا رفتن روزافزون تعداد افراد (جمعیت)، تولید غذا در دنیا تا سال ۲۰۵۰ میلادی باید حداقل ۷۰ درصد بیشتر شود تا بتواند پاسخگوی نیاز غذای افراد در دنیا باشد.
اینترنت اشیا در خدمت کشاورزی آینده: بررسی نیازهای آیندۀ این حوزه
در ادامۀ مقاله، iotmap.ir، اینترنت اشیا در خدمت کشاورزی آینده را بهصورت شفاف برای شما مورد بررسی قرار میدهد. اینترنت اشیا در حوزه کشاورزی وابسته به جمع کردن خودکار اطلاعات، تجزیه و آنالیز اطلاعات، AI و یادگیری ماشینی میباشد و در کوشش برای توسعۀ فرایندها و بهرهوری و پایین آوردن مخارج مربوط به تولید مواد غذایی میباشد.
بعد از گذشت دههها تمرکز بر درخواست زیاد غذا با افزایش عرضه، صنعت کشاورزی ۵ تریلیون دلاری، دارد تغییر میکند. به کمک فناوری، بهبودهای فراوانی در زمینۀ بالا رفتن تولید و بهرهوری مواد غذایی بهدست میآید. در حالی که صنعت در کوشش است تا نیاز بازارهای خاص و کمبود کارگرهای فصلی را با توجه به تدابیر ملیگرایانه برطرف کند، کشاورزها بایستی چالشهایی مثل بیشتر شدن کمبود آب، مخارج بالای مدیریتی و دسترسی محدود به زمین را حل کنند. در چندین دههی آینده، نیازهای مصرفی، رشد فراوانی خواهد داشت.
اپلیکیشنهای اینترنت اشیا (IOT)
اپهای iot، به نیازهای کشاورزی خیلی زیادی پاسخ داده است که منجر به فرایندهای بازدهی بیشتر و تولید کارآمدتر خواهد شد. برای نمونه، گردآوری اطلاعات درباره شرایط کاشت بر روی زمین، مدیریت منابع را بهبود میبخشد؛ سیگنالهای GPS، توان ارائۀ دقیق آب و هوا را دارند که بعدا میتواند آنالیز شود. و هواپیماهای بیسرنشین و سنسورها امکان جمعآوری اطلاعات زمانی واقعی بر روی محصولهای کشاورزی، دانه و دام را دارند.
اینترنت اشیای صنعتی، مزرعهها را به تنظیمات دقیقتر تبدیل میکند و همۀ فرآیندهای آن را به هم ارتباط میدهد. بر اساس گزارشهای کسبوکارهای داخلی، ۷۵ میلیون دستگاه اینترنت اشیا در حوزه کشاورزی در سراسر دنیا تا چندین سال بعد، عرضه میشود. بهغیر از دستگاههای GPS، هواپیماهای بیسرنشین و سنسور، کمپانیها دارند به بهبود فناوریهایی میپردازند که از چالشهای متنوع و فراوانی در حوزه کشاورزی، برخوردار باشد. اینترنت اشیا در خدمت کشاورزی آینده، بسیار میتواند به حوزه کشاورزی کمک کند و منجر به پیشرفت در حوزههای دیگری هم بشود.
تعاونی کشاورزی گاوداران اصفهان و حومه
آوریل 24, 2022سلام و درود دوست عزیز سایت بسیار جالبی دارید. خدا قوت